Hvem er vi
Vi er tidligere selvstændige vognmænd, som er gået sammen om Service On Demand, da vi har lagt vores kunder sammen og dermed kan tilbyde bedre service i form af fremkørselstid, bedst egnet vogn til godset og ikke mindst en beslutning, hvor vi belaster miljøet mindst muligt. 
Alle kan i dag levere fra A -B og måske via C, D og E, men når vi snakker om service, så er det langt fra tilfredsstillende og mangel på sproglige eller faglige kompetencer.

Vores partner
Vores partner har forskellige kompetencer, men fælles for dem alle er, at de har grundlæggende varebilsuddannelse og vognmandskursus som minimum. De bliver også screenet for varebilstilladelse, forsikringer, diverse kurser og til sidst deres straffeattest.

Vi har vores egen vognpakke som vi udvider løbende, men har også en del kørende i andre selskaber, som er med til, at aflaste os ved spidsbelastninger eller hvor vi kan se en fordel i, at udfylde tomme kilometer hos de enkelte partnere og dermed skåner miljøet og en besparelse i form af brændstof.
Vognene er monteret med vores logo. Enten hele biler eller også med enkelte klistermærker, som fortæller at partneren er tilknyttet Service On Demand.

Platform
Vores platform er webbaseret og en GPS med en nøjagtighed på 99,9% kan vi sikre os, at f.eks. gods er afhentet og leveret præcist til det aftalte sted med tids stempel. Ved levering bliver der sendt et POD til kunden samt underskrift for modtagelse. 

Vi holder skarp afstand til vores konkurrenter ved ikke at sende turdetaljerne via SMS eller brug af WhatsApp, Viber og andre sociale medier.
Bilerne samt godset er GPS tracket under hele forløbet.

Som sagt så er vi web- og cloudbaseret, hvilket gør, at vores nedetid er minimalt næsten nul og dermed kan altid tilbyde samt tracke vognen eller service som er bestilt. 

Nye services
Vi er altid omstillingsparat og klar til at adoptere nye services og viden til os, så vi kan imødekomme kundernes ønsker bedst muligt.